2013. június 18., kedd
Helyzetjelentés
Élek!
Vagyis halok ebben a dög melegben!!!
35 fok van árnyékban!
Nagyjából készen vagyunk a felújítással, áll a cserépkályha, vannak még apró simítások, amiket el kéne végezni, de az már annyira apró hogy ráér.
Meg van a fa is télire, 5 kalodával vettünk.
Diétám:
Keményen nyomom, leszámítva hogy heti 2-3-4-5 alkalommal fagyizom. :-D
Szóval gondolhatjátok.
DE! Minden egyes grammot beleszámolok és tartom az 1200 kcalt és a 150gr ch.
Keresek új, hűsítő recepteket, mert tényleg nem bírom ezt a meleget.
Ma hideg uborkalevest készítettem.
25dkg uborka 30-5
200gr kefír 130-10
1 leveskocka 18-3
fűszerek: fokhagyma granulátum (nem volt friss), kapor, Naturella saláta fűszer
Ö:178-18
Az egészet összeturmixoltak, hideg vízzel felöltöttem, turmixoltam megint.
Megkóstoltam, de visszaraktam még egy kicsit a hűtőbe.
Az én adagomból (egy piros kis leveses lábosban készült) 3-4 étkezés kijön, inkább 4: 44.5kcal és 4.5g ch.
Hűsöljön mindenki, most megyek, keresek házi meggyfagyi receptet!
Vagyis halok ebben a dög melegben!!!
35 fok van árnyékban!
Nagyjából készen vagyunk a felújítással, áll a cserépkályha, vannak még apró simítások, amiket el kéne végezni, de az már annyira apró hogy ráér.
Meg van a fa is télire, 5 kalodával vettünk.
Diétám:
Keményen nyomom, leszámítva hogy heti 2-3-4-5 alkalommal fagyizom. :-D
Szóval gondolhatjátok.
DE! Minden egyes grammot beleszámolok és tartom az 1200 kcalt és a 150gr ch.
Keresek új, hűsítő recepteket, mert tényleg nem bírom ezt a meleget.
Ma hideg uborkalevest készítettem.
25dkg uborka 30-5
200gr kefír 130-10
1 leveskocka 18-3
fűszerek: fokhagyma granulátum (nem volt friss), kapor, Naturella saláta fűszer
Ö:178-18
Az egészet összeturmixoltak, hideg vízzel felöltöttem, turmixoltam megint.
Megkóstoltam, de visszaraktam még egy kicsit a hűtőbe.
Az én adagomból (egy piros kis leveses lábosban készült) 3-4 étkezés kijön, inkább 4: 44.5kcal és 4.5g ch.
Hűsöljön mindenki, most megyek, keresek házi meggyfagyi receptet!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése