2010. augusztus 30., hétfő

Eredmények

Mai mérlegelés: 78,6kg.
BMI:29,58! azaz 30 alá csökkent a BMI értékem.
128kg mellett ez az eredmény 48,18 volt.

A 29.58-as érték kísérő szövege:

Kedves Hölgyem!
Önnek szüksége van némi fogyókúrára! Testtömeg-indexe alapján ugyanis a túlsúlyosak csoportjába tartozik.
Gondolom ezt Ön tudta már eddig is - esetleg környezete néhány elejtett szóval felhívta rá figyelmét -, de most itt a lehetőség, hogy tegyen is ennek érdekében valamit. Érdemes még megmérnie a derék-körfogatát is. Amennyiben ez 88 cm felett van, akkor érdemes lenne néhány kilót leadnia. A derék körfogata ugyanis utal a lerakodott zsír nagyságára és arra, hogy Ön esetleg "alma" típusú túlsúlyos, amely nőknél ugyan ritkább, de fokozott egészségügyi kockázatot rejt magában. Tehát: próbáljon meg a lehetőségeken belül egészségesebben táplálkozni, kicsivel többet mozogni.

Valószínűleg ebben az életkorban még nem jelenthet nagy problémát a túlsúlyának leadása. Viszont nem csupán hiúsági okokból csökkentse súlyát, hanem gondoljon arra is, hogy ezzel még megelőzheti a krónikus betegségek kialakulását! Ha babát terveznek, a normális testtömeg-index segítésével megelőzheti a terhességi cukorbetegség kialakulását is! A súlycsökkentéshez számtalan helyen találhat segítséget, köztük a legjobbakat éppen itt, oldalunkon!

2 megjegyzés:

dundolka írta...

Remek érzés:) én 43 bmi vel és 130kg val keztem most 79,7 kg és 26 os BMI nél tartok ez 40 évesen két gyerek utána nem rossz :) és főleg 4-év yoyo val a hátam mögött.
Neked szívből gratula:) és csak így tovább , nekem is van még -6 kg vissza.Idén vége a fogyinak:)))))))))

GreenTea írta...

Gratulálok neked is!

MEGCSINÁLJUK!!!!