2011. július 3., vasárnap

Tényleg vége

Valóban itt az idő pontot tenni a végére.

2-3 hónapja a 70ft-os turkálóban kinézett a párom nekem egy farmert, meg is vettük, noha baromi szűk volt (éppen hogy feljött rám, de begombolni meg leülni benne nehézkesen tudtam), 36-os méret, nekem akkor még a 38-40-es nadrágok voltak jók.

Tegnap, a lányos napjaim legvégén elővette a párom és megkért hogy próbáljam fel.
Rám jött!
Ez volt az etalon méretű nadrág, amire én azt mondtam: tuti sose fogok kényelmesen beleférni.
Ma reggel pedig az utolsó mérlegelésem a tartós súlytartás előtt, a végleges, amit megszeretnék tartani és innentől nem görcsölni:

64.4kg!

Szóval ez az a súly, amiről én sose álmodoztam és mégis.
Azt még meg kell tanulnom, hogy mi az a mennyiség, kalória és ch tartalom amivel már nem fogyok, de meg tudom őrizni ezt a súlyt.

Új célkitűzésnek is vehetjük, a cél a súlytartás és remélem még a bőröm is szépen húzódik visszafelé (csípőcsontom alatt nagyon szépen visszament, pedig bele tudtam markolni...).

Most mennem kell a cukros mamához, de este jövök!

8 megjegyzés:

Bella írta...

Gratulálok!!! Nagyon büszke lehetsz magadra! :)

Névtelen írta...

Minden elismerésem!! Hatalmas gratula!!
Példakép vagy a számomra!! :-)

Helga írta...

Óriási gratuláció!!!!!!!
Nagyon-nagyon ügyes vagy!!!
A te példád lebeg a szemem előtt, amikor legyőzöm magam és nem eszek meg egy finom - de tiltott-falatot.
Képözönt kérünk!!!!

Elmondhatod, hogy teljesen uralod a tested, hisz - bár voltál fenn is, lenn is hangulatilag - az evésed tudatos maradt, független az érzelmektől.
Ez a célom nekem is:)
Ölellek!

vimizo írta...

Hatalmas gratula!!
Az egyik példaképem vagy:) Remélem nekem is sikerülni fog... sikerülni fog, bizos:)

kovtama írta...

Tudod, régóta olvaslak, de csak pár hete irtam először, de ha elmegy a kedvem az egésztől akkor tuti a te blogodba is bejövök és megint talpra állok. Ami most már egyre könnyebb, főleg a számlálgatásokkal, és egyre kevésbé vagyok éhes. Gratulálok és remélem, ha előbb nem is, de jövő ilyenkor remélem magamnak is gratulálhatok.:)

Sil írta...

Hatalmas gratula Neked!!!
Ritkan irok,de szinte naponta olvaslak. Nagyon ugyes vagy, kitartasod nem mindennapi!!!! Nagyon megerdemled ezt a szep eredmenyt.

Névtelen írta...

Pár napja találtam rá a naplódra.Lenyűgözött, hogy kitartással, akaraterővel ilyen hatalmas eredményt el tudtál érni. Ami még nagyon tetszik, hogy azt a módszert alkalmaztad, amit az orvosok is ajánlanak (nőknek 1200 kalória).
A napokban nekem is ezt ajánlotta a körzeti orvos, mert hogy 20 kg felesleges rajtam. A naplódból szemezgetek étrendet és lelkesedést, erőt a saját diétámhoz.
Nagyon ügyes vagy és nagyon tetszik a naplód.
Eszti

Libaiir írta...

Gratulálok! :) Libaiir